KLUBMESTERSKAB I KATA

 

Kata

I torsdags, d. 10 september 2015, blev der afholdt klubmesterskab i kata for Shinryokudans øvede børn; 13 dygtige, modige og talentfulde børn stillede op, i to forskellige kategorier. Der var en super stemning til stævnet, og alle børnene var gode til at støtte, og klappe af, hinanden, for det er ikke helt let at skulle stille sig op, måske for første gang, og lave en kata foran både holdkammerater, trænere, forældre og dommere. Men alle gjorde deres bedste, og niveauet var højt!
Placeringerne til stævnet blev:
Kategori 1:
1. Andreas
2. Leon
3. Line

Kategori 2:
1. Camille
2. Olivia
3. Asger

Derudover deltog: Mathias, Bjørn, Kazimir, Oluf, Reuben og Katrine.

Tusind tak til alle der har hjulpet til eller støttet op om arrangementet!
Tak for i år!

OSU!


Categories: Yoga Lifestyle

Tags:, ,