Vellykket EM!

em-bennoEM 2017 står tilbage som et vellykket og veludført arrangement som vil blive husket lang tid fremover. Siden DKUs ansøgning og godkendelse om at få EM til Danmark for et par år tilbage og frem til nu er der arbejdet koncentreret og professionelt på alle fronter for at få den bedste turnering på dansk grund, med kampe og kæmpere på et utroligt højt niveau. Styregruppen omkring EM skal have stor ros for arbejdet med at få rykket alle brikkerne på plads. Officials og hjælpere på selve dagen har høstet anerkendelse fra gæster og tilskuere.

em-brian-1De danske kæmpere og coaches har ligeledes ydet en fornem indsats i forberedelserne til dette EM, både i kata og kumite. Alle kæmpede hårdt og gjorde deres bedste.

Ikke mindst senpai Brian Jakobsen der kæmpede sig helt til finalen i sværvægt. En Sølvmedalje han kan være stolt af!

På juniorsiden ser det også lovende ud og det bliver spændende at følge deres udvikling fremover.

Afholdelsen af dette EM markerede også 50 året for Kyokushin Karate i Danmark. Vi er nået langt siden det hele startede herhjemme i 1967, og håbet er at kunne fortsætte udviklingen af kæmpere, skoler og organisation mange år fremover.

Er man allerede nostalgisk så følg med på EC 2017 hjemmesiden, Facebook og YouTube hvor kampene forhåbentligt snart bliver tilgængelige.

OSU!

(Billeder af Oliver Sperling)


Categories: Ikke kategoriseret