Nytårshilsen

Så fik vi lukket 2020 af og er på vej ind i et år hvor der forhåbentligt er grund til lidt mere optimisme, færre restriktioner og mere karate.

Året starter dog med nedlukning og forbud, og vi har lidt endnu før vi kan mødes igen i dojoen. Der er dog stadig mulighed for for at træne udendørs for dig der trodser kulden og fugten i luften. Ligeledes er der mulighed for at sparke året i gang med Dansk Karate Unions online nytårstræning d. 11. januar.

Tilmelding her: https://kyokushin.nemtilmeld.dk/10/

Vi håber at kunne få det bedste ud af situationen den kommende tid og glæder os til vi kan se dig igen i dojoen når forholdene tillader det. Indtil da ønsker vi dig og dine et godt helbred og et forhåbningsfuldt nyt år.

Mvh Karateklubben Shinryokudan


Categories: Ikke kategoriseret