Den kommende genåbning

Genåbningen af samfundet er så småt undervejs og vi håber at den får en mere blivende karakter end hvad vi tidligere har oplevet. Karateklubben har allerede udendørstræning tirsdag, torsdag og lørdag for juniorer og voksne, og onsdag og torsdag for børn, og vi kan nu se at vi inden længe får lov til at træne indendørs i dojoen igen.

Det er stadig til forhandling i hvilken takt de forskellige idrætsgrene kan rykke indendørs og da vi jo er en kontaktsport står vi ikke forrest i køen.

Den nuværende plan, som den kan læses fra myndighedernes side, er at børn og unge kan rykke indenfor d. 21. april og de voksne kan følge efter d. 6. maj. Der er nogen usikkerhed om denne plan holder men til vi hører andet er det denne vi arbejder ud fra.

Indtil da vælger klubben at fokusere på udendørstræningerne, evt. at udvide den mulighed midlertidigt og få gjort klar til at etablere indendørs hold igen inden længe. Zoom-træning for børn kl. 17:00 om mandagen bibeholdes indtil da.

Karateklubbens træningstider og hold kan du se her: https://www.nansensgadekarate.dk/traenings-tider-og-hold/
Myndighedernes plan for genåbning: https://coronasmitte.dk/raad-og-regler/genaabning-af-danmark/

Mvh Karateklubben Shinryokudan


Categories: Ikke kategoriseret